Övriga djursamhet

Satt och kollade lite på blocket under kategorin, övriga djur. Det stog alpackor på en rubrik, va fan är det för nåt tänkte jag och klickade påp länken. Ser en bild på ett jättesött djur. Åhh va söööt, tänkte jag. En alpacka, åhh.
Klicka för att se nästa bild
Jag läser "Lättskötta o trevliga djur,går ute året om med tillgång till vindskydd."  Aha! ,det blir perfekt till våran gräsmatta hemma. Jag ser att det finns fler bilder att titta på. Det är nu mina nya förhoppningar om en alpack krossas.
  Jag får nämligen syn på en fullvuxen Alpack. Det är sjukt. Det ser ut som en monster- pudel. Helt jäkla jäkla otroligt. Undrar vad den har fått pris för? Hoppning?, dressyr?, kanske hans fylliga päls? Vem vet, inte jag.
Klicka för att se nästa bild

Cammomill- letar lite till

Giftsamhet

Sälen skrver på sin blogg att cammomill-bloggen ska läggas ner. Det är inte sant. Jag vet inte varför, vill han bli av med mig?. Nä, jag tog bara en lite längre paus än vad som var förväntat. Jag hade förlorat min blogg- energi för ett tag.
 Men så när jag satt i bilen på väg till jobbet så fick jag en chock av energi. Ahhh, jag döör. Jag visste inte att jag va en sån tönt. Jag gjorde nästan ett litet glädje- läte när jag hörde att Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har förlovat sig. Så nu ska de gifta sig och skaffa massa små kungligheter. Kul kul kul. Det är så härligt. 
 
Dun dun dun dun (bröllopsmusik!, bibbe fattar)


Cammomillbloggen- för sverige i tiden

Njutsamhet

Igår var ju alla hjärtans dag, inget särskilt med det tänkte jag. Men Rasmus bara tjatade och tjatade om att vi skulle fira, och han siktade in sig på smörgåstårta. Och vad gör man inte? Jo jag gjorde en åt honom.

Ser ni att jag har gjort ett hjärta i mitten? Med en pil i mitten i form av dill. Ser ni hur gurkorna, osten, räkorna liksom är på väg mot hjärtat. De dansar rakt in i kärleken. Detta är konst mina vänner!

Som jag sa till Rasmus innan vi började äta: "Idag finns det fan ingen gräns för hur mätt man får bli".

Han fick även att kakaoträd, han jublade. verkligen. helt överlycklig blev han. på riktigt. ja.

Skojsamhèter

Nåt som jag tycker är väldigt skojsamt är att Rasmus tror att tjocktarmen heter grovtarm. HAHA. Men inte nog med det. Nä, hehe, han tror även att tunntarmen heter smaltarm.  
 
Sen undrar jag hur många av min läsare som köpte eller ska köpa ett träd? Skriv i kommentarerna.

Sista grejen jag vill berätta är att jag precis här i dagarna har lärt mig hur man gör detta tecken `, som man har över idè. Innan har jag bara skrivit ide. Det blir ju fel ord.
Sen finns det ju i många namn också, och det kanske inte är så noga tycker ni. Men på jobbet blir det ju lite pinsamt. En sak jag brukade göra innan jag lärde mig tecknet, var att googla fram namnet med tecknet över, sen kopiera och sen klistra in i mailet.

Men nu vet jag bättre, och Rasmus vet också bättre. Grovtarm haha.
Så skriv nu, har ni köpt träd eller?Tipssamhet

Snart är det ju alla hjärtans dag. (på lördag(Rasmus?!)). Jo, men angående diverse små presenter som kan tänkas bytas mellan olika par (?), så har jag ett litet tips. Istället för att köpa choklad så kan man köpa ett kakaoträd och samtidigt hjälpa några av världens fattigaste människor. Kolla HÄR. Köp nu kära läsare. Beställ idag så får ni det innan helgen.
 
 En bra grej enligt Cammomill.

Ps. Man kan köpa både choklad och ett kakoträd, ni behöver inte välja bort njutet. Ds


Grillsamhet

När jag kom hem idag väntade en liten överraskning. Jo, ni läser rätt, när ni läser: grillat. Det va ju så jäkla jäkla njutsamt.


Jag rapade nyss, det smakade grillat. Mums!

Pass påsamhet

Pass på! Jag fick en väldigt roloig grej på mailen idag.

En elev i första klass lämnade in denna bild på en bildleketion.Efter betygsättning tog hon med den hem, nästa dag kom hon tillbaka med följande meddelande:

Dear Ms. Davis,

I want to be very clear on my child's illustration.  It is NOT of me on a dance pole on a stage in a strip joint.  I work at Home Depot and had commented to my daughter how much money we made in the recent snowstorm.  This photo is of me selling a shovel..

Mrs. Harrington


Haha!

Sälensamhet

Jag kanske borde ha berättat att jag skulle iväg på semester. Inte hållla på och spela svårfångad. Förlåt, vi ska inte spela spel med varandra kära läsare.

Men nu ska jag med hjälp av diverse bilder försöka återberätta min semester. Akej. Det va otroligt härligt att komma upp till Sälen (hihi sälen). Det var strålande sol de tre första dagarna. På bilden ser ni min fina bror Mattias och även vackert landskap. Eller hur? Vackert. Ja.

Vi bestämde oss för att åka på en skotertur. Det var så otroligt kul. Så kul att vi kallade det för skojter, "va kul de va med skojter innan" Haha. Sen spelade vi kort, och om någon hade tur så kunde vi säga "men oj! Vilken skotertur du hade nu"
 På bilden kommer jag körande på min skojter, bakom sitter Mattias.

Rasmus var väldigt lycklig över att få köra skoter. Vi kom fram till en stor yta där man fick köra runt lite sälv. Ser ni på bilden här vilken jäkla jäkla fart Rasmus kör i? Kolla hur snön yr då. Shit.

Det var en jättemysig stuga vi bodde i. Lovisa och Mattias gick runt och skrämdes hela tiden (inte hela tiden). Man blev ju inte rädd ett dugg. Nä! Det där får de ta och öva mera på.

Rasmus var så otroligt snygg i sin skidoutfit. Alltså:
Håret: Rufs (även skägget)
Tröja: Svart underställ med en sliten HV71- ticha över.
Termosar: Cammoflage i grönt/svart.
Den viktiga detaljen: Skottsrutiga långkallingar som sticker fram under termosarna.


Det om det, hej sålänge

RSS 2.0