Läskigt

Hej

Idag åkte Rasmus till Tallin.....haha, nä imorse kom de på att det visst var till Åbo de skulle åka. Ganska stor missuppfattning. Men vad kan man begära av en vilsen säl. Hoppas det går bra för honom på pokern och att han vinner "some big money".
 Men i alla fall så ringde de när de precis hade kommit fram till hamnen och stressade över att det inte fanns några båtar där. Då var de i fel hamn. Men det gick ju bra, och nu är de på båten och där kan de ju inte gå vilse.(?) 

Här hemma har vi bakat och pysslat. Glömde ta en bild på Lovisa som var nyckelpiga idag. 

Resultatet av bakningen.

Och resultatet av pysslingen..min favvo är det brutna fingret med blodiga
benflisor som sticker ut.


Hej för nu.
Plansamhet

Hej

Igår gjorde vi en pumpa. Grymt snygg tycker jag. Jag hade inte gjort någon om det inte vart så att Rasmus skulle iväg i helgen. Hoppas de kommer massa barnarpsungar och vill ha godis. Hee hee
Cammomill- gav dom sill

Bilder med text.....

Hej

Jag tänkte. Bättre med en dåligt uppdaterad blogg än ingen blogg alls. Sen sket jag i det ett par dagar. Men jag försöker få Rasmus att blogga lite här också. Vi får se....
 Sen sist har vi bland annat:

Bakat bullar som även Rasmus har ätit många av.
 
Nam nam, sa Lovisa om kebabrullen

Stina har övat på att ligga på magen, det gick bra.

Sen lärde hon sig att hålla en leksak i sin hand.


Vink för nu.

Märklighet

Idag när Jag, Lovisa och Stina prommenerade hem från öppna förskolan hände något mycket märkligt. Eller.. jag upplevde det som märkligt, men så är jag ju uppfostrad i ett vänligt Norrahammar. Det är fullt möjligt att mina läsare från Barnarp upplever följande som helt naturligt.
 Vi var alltså på väg hem när Lovisa plötsligt tappar vanten. Jag stannnar, plockar upp vanten och placerar den åter på Lovisas hand. Där och då passerade en gubbe oss. Gubben gick nu precis framför oss och vi är snart framme vid ett hinder (se bild) på trottoaren.
 Gubben är "snäll", han ler och håller upp det vänstra svängbara hindret så vi kommer förbi med barnvagnen. Tack så mycket säger jag, och det är då han släpper hindret som kommer med full kraft emot oss. Sen vänder han sig om och går raskt därifrån. Kvar står vi, förundrade över gubbens beteende. Vad hände? Otroligt!

Cammomill- stog en stund still


Barn älskar ju snö!?

Idag har vi gjort en snögubbe. Som ni kanske ser på bilden tyckte inte Lovisa att det var lika skoj som jag tyckte att det var.
 

När jag har dokumenterat Lovisas första snögubbe med kameran:
Jag: Jaha Lovisa, vill du gå in nu?
Lovisa: Japp! (springer mot dörren)

Senare lagar vi mat:
Jag: Hade du roligt ute innan?
Lovisa: Nä
Jag: Va det inte roligt med snön heller?
Lovisa: Nä
Jag: Ska vi stanna inne idag?
Lovisa: Ja!

Så kan det gå

Hav of heart

Jag är ledsen för att ni har missat så mycke baby- fashion under mitt uppehåll. Därför kommer här Stina i ett hav of heart. Babysitter med hjärtan i diverse olika färger, och vad passar inte bättre nu när hösten stundar. Se även body med innefärgen lila (men även utefärgen (för man kan ha den utomhus också) om ni fattar). Notera goss- strumpor som pricken över i.

Här får Stina instruktioner av Lovisa som är en erfaren baby-gym-lekare.
Till sist: En fin bild på stora tjejen


Jo och sen va det en grej till: babysittern.....fashion by cammomill.


100% sant inlägg

Hej

Visste ni att när en pilot skjuter ut sig från ett flygplan blir han/hon 3 cm kortare. Därför får han/hon bara använda funktionen 2 gånger per livstid. En katt däremot får använda den 18 gånger. 
 
Men tänk! Komma hem från jobbet och helt plötsligt vara kort. Som jag till exempel, jag är ju egentligen lång, men när jag var liten så gungade jag så mycke gungbräde att jag idag bara är 164 cm lång. Så tänk på det innan ni släpper era barn i lekparken. Mamma? Hur kunde du?

Näpp nu ska jag kolla vidare på Broder Daniel på "dumbörken" som farfar kallar det.

ever since i was eight or nine i've been standing on the shortlineBulligt och en svår fråga

Hej

Idag har vi varit på läkarundersökning med Stina. Jo, och de tyckte att hon var perfekt, eller. läkaren kallade det "väldigt nöjd". Men hon menade perfekt. 
 Läkaren tog inte i hand, hon presenterade sig och bugade. Jag undrar om det gör någon skillnad. Hur många fler hade haft svininfluensa idag om sjukhuspersonalen hade hälsat med handen? Svårt att veta. Skit samma.
  
Nu sitter jag i soffan och förundras över Rasmus "kvällsmat". 7 bullar och mjölk.

Otroligt och ganska roligt

Nystart av cammomillbloggen

Hej mina/min läsare.
 Jag tog mig en titt på denna bloggens statistik under mitt lite väl långa uppehåll. Det visar att det har vart mer eller mindre aktivitet under hela uppehållet. Härigt! Ni saknar mig! Ni vill ha mig! Yes you do!
 Mycket har ju hänt sen sist, men mer om det vidare, cliffhanger!

Lilla Stina. Och ser ni hur hon posar med ena benet? Som upplagt för fashion här på bloggen.


Cammomilla- nu står inte bloggen stilla
RSS 2.0