Oh jäkla...


Vi har precis börjat med sopsortering i området, inte särskilt avancerat för en normalbegåvad människa. Men oj oj, ni fattar inte vilket stort projekt det är för våran styrelse.
På en vecka har vi fått flera "informationsblad" och föreningens hemsida har varit mer uppdaterad än någonsin.
 Först tänkte jag att de var ambitiösa och det är ju bra, och inte värst jobbigt alls. Men herregud! Det har nått oanade höjder, och de framstår som rena rama hobbypoliser.

Droppen för mig kom när jag en dag skulle slänga lite oskyldiga sopor, DET SATT FYRA LIKADANA LAPPAR PÅ 3 METER! (se lappen nedan).


För det första: Vid tveksamheter?!...nej, nej och nej. Det kan omöjligt förekomma tveksamheter i detta ärendet.

För det andra: RESPEKTERA DETTA? Skojar dom eller? Varför skulle vi inte? Snacka om att dumförklara alla oss med sopor. Luckan var alltså låst! Inte fan bryter man sig in i ett sopnedkast. Inte ens om man är en respeklös person med sopor.

Jag blir så oh jäkla uppretad på lapparna som sitter överallt, jag vill liksom trotsa sopsorteringen. Igår slängde jag en gammal macka i de vanliga soporna och tänkte för mig själv att: där fick ni era idioter! 
Men det kommer inte funka i längden.  Därför funderar jag på att sätta upp en egen lapp på min brevlåda: Ingen reklam eller information från styrelsen. 
 
Men samtidigt, tack styrelsen för att ni ger mig något att vara irriterad över, blogga om och gnälla över. Tack

Kommentarer
Postat av: Sudden

Hej Camme. Vad kul att någon har fått mitt humör i arv. Ja du, rätt ska vara rätt. Inga fördummanden av medlemmarna. Konstigt att styrelser ofta blir helgalna med att bestämma och styra. De borde gå i terapi innan de får börja ordna och ställa till det för de vanliga dödliga. Själv har jag ju varit ordförande i våran brf och vet att man får passa sig för att inte få storhetsvansinne. Det är något som smittar. Är det mest gubbar i eran brf? Detta undrar mormor.

2009-11-09 @ 11:06:31
Postat av: Camme

Mm mest gubbar, ordförande- gubben har inget jobb att gå till heller. Så han har hela dagen på sig att leka polis. otroligt

2009-11-09 @ 13:22:21
Postat av: Sälen

Vad häärligt irriterande

2009-11-09 @ 13:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0